Beck – Sista vittnet

sistavittnetDen andra filmen att visas på bio i den andra serien Beck-filmer börjar med trafficking som tema då Gunvald (Mikael Persbrandt) tar på sig ett par glasögon och en lösmustasch och beblandar sig under täckmantel med de helt hänsynslösa män som styr verksamheten. Men allt är inte vad det ser ut att vara; fram växer en oförutsägbar, inte så trovärdig, men dramatisk historia om ett läkemedelsföretag. Filmmakarna kryddar konceptet med en twist i filmens andra halva. Peter Haber och Gunilla Röör har ett fint samspel som två vuxna människor som trevar efter att återigen få känna lite närhet.

2002-Sverige-Danmark-Norge. 105 min. Färg. Regi: Harald Hamrell. I rollerna: Peter Haber (Martin Beck), Mikael Persbrandt (Gunvald Larsson), Malin Birgersson (Alice Levander), Gunilla Röör, Thomas Hanzon, Marie Göranzon… Ingvar Hirdwall.

Trivia: Se Beck – Hämndens pris (2001) för en lista på seriens övriga filmer.

5 kopia

 

IMDb

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.