Vi hade i alla fall tur med vädret igen!

vihadeiallafalligenGösta Backlund (Rolf Skoglund) övertalar sin fru (Claire Wikholm) att byta ut husvagnen mot en husbil och därefter bär det iväg till sonens bröllop i Dalarna. Nästan 30 år efter tv-klassikern Vi hade i alla fall tur med vädret… återförenades manusförfattaren Kjell-Åke Andersson med de två stjärnorna för en lite sentimentalare medelåldersresa. Skoglund har om möjligt blivit ännu mer kolerisk och Wikholm är bra på att sitta bredvid i bilen och lida, men publiken lär inte göra mer än småle åt den här historien. Roligast är Jacob Erickssons bibliotekarie, varje bartenders mardröm.

2008-Sverige. 95 min. Färg. Regi: Kjell-Åke Andersson. I rollerna: Rolf Skoglund (Gösta Backlund), Claire Wikholm (Gun Backlund), Mikaela Knapp (Magda), Gustav Berg, Magdalena in de Betou… Jacob Ericksson, Johan Glans, Sissela Kyle.

6 kopia

 

IMDb

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.