Äntligen midsommar!

VÄLKOMMEN TILL EN FEST INGEN HAR GLÖMT NÄSTA MORGON.

antligenmidsommarEn grupp vänner samlas för att fira midsommar; Emil (Daniel Gustavsson) har speciella planer för sin fästmö (Lisa Werlinder), men förutsättningarna för en fridfull fest är dåliga. En svengelsk komedi med allvarligt innehåll. Synd bara att manuset helt saknar överraskningar eller stunder i de här 30-40-åringarnas relationer som är genuint insiktsfulla. Inte hjälper det heller att man släpat Luke Perry över Atlanten eller att det ofta är uppenbart att filmen är inspelad i september.

2009-Sverige-USA. 90 min. Färg. Regi, manus: Ian McCrudden. Musik: Timo Räisänen. I rollerna: Daniel Gustavsson (Emil), Lisa Werlinder (Susanne), Anna Littorin (Eva), Olle Sarri, Luke Perry, Annica Bejhed.

Trivia: Olle Sarris föräldrar har mindre roller i filmen.

7 kopia

 

IMDb

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.