Göta Kanal 3 – Kanalkungens hemlighet

gotakanal3Återigen befinner sig varvsägaren Janne Andersson (Janne Carlsson) i ekonomisk knipa och kronofogden (Magnus Härenstam) ser sin chans att sänka honom en gång för alla… men kanske kan Göta Kanals konstruktör hjälpa till från graven? Den här serien lägger sig nu på samma nivå som de tröttaste Åsa-Nisse-uppföljarna på 60-talet. Utedass kollapsar, folk ramlar i kanalen, Carlsson larvar sig i Venedig och specialeffekterna ser taffliga ut. Vem i publiken orkar ens dra ett leende?

2009-Sverige. 92 min. Färg. Regi: Christjan Wegner. Manus: Hans Iveberg. I rollerna: Janne Carlsson (Janne Andersson), Eva Röse (Petra Andersson), Magnus Härenstam (Peter Black), Svante Grundberg, Eric Ericson, Sara Sommerfeld… Rafael Edholm, Jon Skolmen, Magnus Samuelsson.

Trivia: Carlssons sista film.

8.gif kopia

 

IMDb

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.