Farsan

Unknown-2Sami (Hamadi Khemiri) tar ett snack med sin far, cykelreparatören Aziz (Jan Fares), om att det kanske är dags för honom att hitta en ny kvinna att dela sitt liv med… och Aziz har redan ögonen på sin chefs mor (Anita Wall). Efter två allvarligare filmer blev det en komedi för Josef Fares i form av en enkel hyllning till hans färgstarke, energiske far – som dessutom spelar huvudrollen, trots att han är en amatör. Jan Fares varma personlighet bär filmen igenom de stunder då den tar lite onödigt fåniga vägar (som i Torkel Peterssons förvirrade förhållande till sin fru) i sina funderingar kring vad som är manlighet.

2010-Sverige. 98 min. Färg. Widescreen. Regi: Josef Fares. Manus: Josef Fares, Torkel Petersson. I rollerna: Jan Fares (Aziz), Torkel Petersson (Jörgen), Hamadi Khemiri (Sami), Nina Zanjani, Juan Rodriguez, Anita Wall.

5 kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu