Änglagård – tredje gången gillt

anglagard3När Fannys (Helena Bergström) 15-åriga dotter Alice (Molly Nutley) kräver att få veta vem som egentligen är hennes morfar, reser de tillsammans med Zac (Rikard Wolff) tillbaka till Yxared för första gången på många år. 16 år har gått sedan förra filmen och Colin Nutleys varma känslor för serien är uppenbara; det blir många nostalgiska tillbakablickar här. Det är på gott och ont, för även om det är genuint roande att möta karaktärerna igen är det även uppenbart att här finns ingen ny historia att berätta. Men Bergströms och Nutleys dotter Molly piggar upp.

2010-Sverige. 117 min. Färg. Producerad, skriven och regisserad av Colin Nutley. Foto: Jens Fischer. I rollerna: Helena Bergström (Fanny Zander), Rikard Wolff (Zac), Molly Nutley (Alice Zander), Sven Wollter, Reine Brynolfsson, Jakob Eklund… Jan Mybrand, Ing-Marie Carlsson, Maria Lundqvist, Tord Peterson, Lena T. Hansson.

6 kopia

 

IMDb

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.