Änglavakt

VÅGA TRO OCH ALLT ÄR MÖJLIGT.

anlavaktEfter en svår operation vaknar inte Ernsts och Cecilias (Michael Nyqvist, Izabella Scorupco) nioårige son ur sin koma; en mystisk fransman (Tchéky Karyo) träder in i parets liv och säger sig vilja hjälpa dem och barnet. Den som förväntar sig ett seriöst drama som ställer frågor om tro får istället en änglafantasi av det slag som Hollywood brukade göra så mycket bättre på 40-talet, och avrundar dessutom med en förutsägbar blinkning till Charles Dickens “En julsaga”. Alltför fånigt och ytligt för att beröra.

2010-Sverige. 94 min. Färg. Widescreen. Regi, manus: Johan Brisinger. I rollerna: Michael Nyqvist (Ernst), Izabella Scorupco (Cecilia), Tchéky Karyo (Walter), Ewa Fröling, Jacob Ericksson, Saga Gärde… Kajsa Ernst.

7 kopia

 

IMDb

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.