Mörkt vatten

Vänsterprasslarna Daniel och Marie (Sverrir Gudnason, Helena af Sandeberg) tänker tillbringa en kärlekshelg i ett flott skärgårdshus som ska säljas, men den polske hantverkare (Andrzej Chyra) som smyger runt villan skrämmer dem. En amatörmässig thriller som till en början tycks vilja vara Michael Mann, senare Michael Haneke, men till sist mynnar ut i en standardblodig uppgörelse. Filmen lider av en ineffektiv uppbyggnad, osympatiska karaktärer, en trist psykopat och klumpig regi.

2012-Sverige. 77 min. Färg. Widescreen. Regi: Rafael Edholm. I rollerna: Helena af Sandeberg (Marie), Sverrir Gudnason (Daniel), Andrzej Chyra (George).

 

IMDb

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

One thought on “Mörkt vatten”

  1. Mycket ledsen, men måste hålla med. Klippning och musik är också usla. Skådespelarna skulle säkert göra bättre från sig under andra omständigheter. Och varför ska den arma H af S behöva skratta hela tiden? Före sex, efter sex, före champagne. Vem tusan fnittrar oavbrutet under en kärleksaffär, utom tjejer på film?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.