Bröderna Karlsson

Stockholmsadvokaten Niclas (Björn Bengtsson) får veta att han har en tvillingbror i norra Sverige; en dag kommer han oannonserat på besök… och vänder upp och ner på Niclas liv. Kjell Sundvall har sina stunder som komediregissör, men att gräva upp en förväxlingsfars med tvillingar är så nattståndet att det krävs ett extra skickligt handlag. Bengtsson sliter som ett djur i sin dubbelroll, men tokerierna bröderna försätter sig i är aldrig roliga eller övertygande… och storyn är för utdragen.

2010-Sverige. 101 min. Färg. Widescreen. Regi: Kjell Sundvall. I rollerna: Björn Bengtsson (Niclas/Hasse), Tuva Novotny (Clara), Jessica Zandén (Lisbeth), Vanna Rosenberg Synnerholm, Johan Rabaeus, Per Andersson.

IMDb

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.