Jägarna 2

jagarna215 år efter händelserna som ledde till hans brors död tvingas Erik Bäckström (Rolf Lassgård) åka tillbaka till hembyn i Norrland för att ta reda på vad som hänt en försvunnen kvinna. Visst är det så i denna återkomst till de sommarvackra vyer och nattsvarta teman som fanns i första filmen att det inte dröjer länge förrän vi förstår vem Eriks nye huvudmotståndare blir. Mycket är bekant, men hantverket gott. Storyn bjuder på en hel del spänning och västernkänslan från originalet sitter intakt. Både Lassgård och Peter Stormare är njutbara ända fram till den oundvikliga slutuppgörelsen.

2011-Sverige. 129 min. Färg. Widescreen. Regi: Kjell Sundvall. I rollerna: Rolf Lassgård (Erik Bäckström), Peter Stormare (Torsten), Annika Nordin (Karin Johansson), Kim Tjernström, Lo Kauppi, Jesper Barkselius.

5 kopia

 

IMDb

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.