Micke & Veronica

EN OMOGEN RELATIONSKOMEDI OM KÄRLEK, FAMILJ OCH SEMESTER. 

mickeveronicaSnickaren Micke (David Hellenius) och läkaren Veronica (Izabella Scorupco) faller för varandra, men under en semester i Bohuslän blottläggs klasskillnaderna… Regissören har gjort flera filmer med Hellenius och Peter Magnusson förut, men det här är huvudrollsdebuten för Hellenius. Han är helt okej, liksom Scorupco, men det är birollerna som står för den verkliga underhållningen. För den som har sett romantiska komedier förr väntar inga överraskningar. Aptitliga miljöer, men slarvigt och fantasilöst skrivet.

2014-Sverige. 99 min. Färg. Regi, manus: Staffan Lindberg. I rollerna: David Hellenius (Micke), Izabella Scorupco (Veronica), Suzanne Reuter (Alicia), Claes Ljungmark, Philip Zandén, Cecilia Ljung… Peter Magnusson.

6 kopia

 

IMDb

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.