Hotell

hotellNär Erika (Alicia Vikander) drabbas av en förlossningsdepression och inte kan relatera till sitt barn hamnar hon i en terapigrupp som tar till okonventionella metoder… Lisa Langseth återförenades med Vikander efter Till det som är vackert (2010) med en mörk komedi som på ytan låter som valfri Hollywoodrulle – terapigrupp tar in på hotell och knasiga förvecklingar sker. Men här finns inslag som Langseth nog hoppas både roar och provocerar. Det ska vara en tankeställare om att vi inte är stöpta i samma form och har olika behov. Ojämnt, men färgstarka skådespelarinsatser.

2013-Sverige. 97 min. Färg. Regi, manus: Lisa Langseth. I rollerna: Alicia Vikander (Erika), David Dencik (Rikard), Anna Bjelkerud (Pernilla), Mira Eklund (Ann-Sofie), Henrik Norlén, Simon J. Berger… David Fukamachi Regnfors, Nina Zanjani.

Guldbagge: Bästa kvinnliga biroll (Bjelkerud).

5 kopia

 

IMDb

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.