I nöd eller lust

inodellerlustIsabella och Micke (Magdalena in de Betou, Peter Magnusson) tar med sig barnen på ett stort släktbröllop över helgen, men tänker hålla sin egen förestående skilsmässa en hemlighet. Kjell Sundvall återförenades med manusförfattaren till Tomten är far till alla barnen (1999) och följer exakt samma formel. Det är återigen en stor, bufflig familj som samlas, det tisslas och tasslas kring hemligheter och grälandet mellan alla bittra karikatyrer går stadigt mot stormstyrka. En del  bitska repliker, men tyvärr är inte skämten lika roliga som tonläget är hysteriskt.

2015-Sverige. 90 min. Färg. Regi: Kjell Sundvall. Manus: Monica Rolfner. I rollerna: Magdalena in de Betou (Isabella), Peter Magnusson (Micke), Katarina Ewerlöf (Maria), Johan Ulveson, Ellen Bergström, Adam Pålsson… Dan Ekborg, Ia Langhammer, Claudia Galli Concha, Sten Ljunggren, Anita Wall, Per Myrberg, Suzanne Reuter, Anton Lundqvist, Samuel Fröler, Michael Nyqvist.

6 kopia

 

IMDb

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu