Ego

SEXIG. YTLIG. BLIND.

egoNär den ytlige Stureplansgrabben Sebastian Silverberg (Martin Wallström) blir blind i en olycka skaffar hans föräldrar en assistent (Mylaine Hedreul) åt honom som öppnar hans sinnen… Regissörens långfilmsdebut är onekligen snygg – alla skådespelare är lika vackra som miljöerna och fotot. Förebilden är naturligtvis formelbundna men läckra amerikanska romantiska komedier, men den här kopian är inget att hetsa upp sig över. Wallström övertygar så väl som egoistisk klubbnisse att det blir svårt att tro på Sebastian när han visar en varmare sida.

2013-Sverige. 100 min. Färg. Regi, manus: Lisa James Larsson. I rollerna: Martin Wallström (Sebastian Silverberg), Mylaine Hedreul (Mia), Sissela Kyle (Annelie), Peter Andersson, Emil Johnsen, Christoffer Svensson… Lars Bethke, Josefin Crafoord, Dogge Doggelito.

6 kopia

 

IMDb

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.