Tillbaka till Bromma

En filmversion av miniserien Blomstertid (2009) där Peter Magnusson spelade tre före detta klasskamrater som närmar sig 40 men är mycket olika. Nu förlorar Anders jobbet som mäklare, Kenneth har fastnat i en ”kompisfälla” med en kvinna han gillar och Steven försöker satsa på ett svenssonliv. Magnusson lyckas bäst med den rätt sorglige Kenneth, men i övrigt kan man säga att det är imponerande hur säkert filmen prickar av alla sina förutsägbara poänger.

2014-Sverige. 94 min. Färg. Regi: Martin Persson. Manus: Peter Magnusson, Martin Persson. I rollerna: Peter Magnusson (Anders/Steven/Kenneth), Sandra Huldt (Malin), Hanna Alström (Henrietta), Julia Ragnarsson (Carola), Adam Nordlund, Andreas Utterhall. Gästroll: Annie Lööf.

 

IMDb

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply