Glada hälsningar från Missångerträsk

Nadja (Martina Haag) vill ha en familj och reser till en liten by där hon hoppas finna en lämplig kandidat… men mötet med en samisk granne (Ola Rapace) blir kaosartat. Ännu en romantisk komedi med Haag som även baseras på en bok av henne, men den här lyckas vara ännu mindre intressant än Underbar och älskad av alla (2007). En klumpig historia där två olika lynnen (och delar av landet) kolliderar, med förutsägbara resultat. Dålig slapstick är pricken över i:et; varken Haag eller Rapace lyckas charma oss.

2015-Sverige. 86 min. Färg. Regi: Lisa Siwe. Manus: Lars ”Vasa” Johansson, Martina Haag. Bok: Martina Haag. I rollerna: Martina Haag (Nadja), Ola Rapace (Jocke), Bert-Åke Varg (Sigvard), Eva Fritjofson, Henrik Norlén, Sofia Ledarp.

 

IMDb

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.