Prästen i paradiset

Prästen Carro Asplund (Eva Röse) anländer till Thailand för att förbereda inför svenske statsministerns besök till Svenska kyrkan, men finner att den lokala representanten (Kjell Bergqvist) är nersupen och har stora skulder… 2015 var året då Kjell Sundvall släppte två lättsmälta komedier, den här och I nöd eller lust, och det är lätt att tänka att han borde kanske ha fokuserat på att göra en av dem sevärd. Bergqvist är helt rätt som suputen och Röse matchar honom väl som kollegan, men alltför många svenska komedier i turistparadis är lika hafsigt ihopsatta som den här.

2015-Sverige. 86 min. Färg. Regi: Kjell Sundvall. I rollerna: Kjell Bergqvist (Krister Hellstrand), Eva Röse (Carro Asplund), Richard Ulfsäter (Hannes), Atle Antonsen, Björn Bengtsson, Agnes Kittelsen… Stig Engström, Peter Schildt, Anders Lönnbro.

 

IMDb

What do you think?

1 / 5. Vote count: 1

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu